Weissenbruchstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Weissenbruchstraat DenHaag NederlandIndeling: hoofdentree, trap naar eerste verdieping, entree appartement, hal met toilet, lichte woonkamer aan de voorzijde met open keuken voorzien van alle moderne apparatuur, hoofdslaapkamer met toegang tot zonnig balkon en een tweede kleinere slaapkamer aan de achterzijde , een badkamer met inloopdouche en wastafel.Speciale kenmerken:-Mooi gerenoveerd-Volledig gemeubileerd-Centrale ligging nabij winkelcentrum-Huurprijs exclusief nutsvoorzieningen, tv en internet-Volledig dubbel glas-Nieuwe laminaatvloeren overal

Je vind de Appartement aan de Weissenbruchstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Weissenbruchstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Weissenbruchstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Weissenbruchstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Weissenbruchstraat in Den Haag

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Weissenbruchstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren