Wenckebachstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Wenckebachstraat DenHaag NederlandDe woning bestaat uit 2 slaapkamers, ruime woonkamer, keuken, badkamer, separaat toilet en balkon.Hip wonen in Den Haag. Dat kan in deze buurt. Wenckebachstraat is gelegen in de Noordpolderbuurt. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gelegen op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving slechts 3 minuten rijden.

Je vind de Appartement aan de Wenckebachstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Wenckebachstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wenckebachstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wenckebachstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Wenckebachstraat in Den Haag

Prijs – 1175.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 74

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wenckebachstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren