Wepel Annen Nederland in Annen via Huurflits

Wepel Annen NederlandHet hoofdgebouw beschikt over 55 wooneenheden met een oppervlakte variërend van 26 m² tot 52 m². Afhankelijk van de grootte is een dit een knusse studio met een slaapnis, een gezellige woonkamer met open keuken en een aparte slaapkamer. Of een appartement wat is gerealiseerd door twee studio’s samen te voegen, dit geeft volop leef- en slaapruimte.Het beschikbare appartement is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een woonkamer met open keuken, een halfopen slaapkamer en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Deze woning bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw, welke gelegen is op het oosten.

Je vind de Studio aan de Wepel Annen Nederland  te Annen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Annen aan de Wepel Annen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Annen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Wepel in Annen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Wepel in Annen – Klik hier

Details van Studio Wepel in Annen

Prijs – 485.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 27

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wepel Annen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren