Werengouw Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Werengouw Amsterdam NederlandIndeling:Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Separaat toilet en bergkast, drie slaapkamers, dichte keuken met keukenblok, cv-combiketel en toegang tot het balkon op het noorden, badkamer met douche en wastafel. De woonkamer heeft een grote schuifpui die toegang geeft tot het balkon op het zuiden.Het ontwerp van dit pand geeft de plek een zeer gezellige sfeer. Het interieur is zeer ruim, wat een zeer open en ademende sfeer creëert.Dit prachtige pand beschikt over een gezellig balkon, meubels in de gemeenschappelijke ruimtes, een volledig uitgeruste keuken met alles wat je nodig hebt, kortom een uitzonderlijke leefruimte!Deze kamer biedt een comfortabel comfortabel tweepersoonsbed, een ruime kast, een bureau waar je kunt studeren, lezen, werken of creatief kunt zijn, en je hebt de vrijheid om er je eigen persoonlijke touch aan te geven!

Je vind de Kamer aan de Werengouw Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Werengouw Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Werengouw in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Werengouw in Amsterdam – Klik hier

Details van Kamer Werengouw in Amsterdam

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Werengouw Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren