Werner Helmichstraat, Zuilen, Utrecht, Netherlands, 3553JX, The Netherlands in Utrecht via Huurflits

Werner Helmichstraat, Zuilen, Utrecht, Netherlands, 3553JX, The NetherlandsNieuw in de verhuur!Een prachtige zelfstandige 2 kamer studio-appartement van ca. 30m2.Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en voorzien van een ruime keuken met een 4 pits fornuis, een nette badkamer en een aparte slaapkamer.De Werner Helmichstraat ligt in de populaire wijk Zuilen en ligt op tien minuten fietsafstand van de stad en het centraal station Utrecht vandaan. Op korte afstand is winkelcentrum De Rokade te vinden waar de dagelijkse boodschappen te halen zijn. De Amsterdamsestraatweg ligt gelijk om de hoek waar tevens vele winkels en supermarkten gevestigd zijn. Om de hoek ligt het Julianapark met siertuinen, dierenweide, speelterrein, terrassen en diversen basisscholen op loopafstandBijzonderheden:- Huurprijs is exclusief;- Huisdieren en roken niet toegestaan;- Gebruikerslasten dienen op eigen naam afgesloten te worden;- Geschikt voor 1 persoon;- Servicekosten € 20,- per maand- Huurtermijn van min. 12 maanden;- Borg is gelijk aan 1 maand huur;- Aanvaarding per 1 mei 2020U dient over een netto maandinkomen van 3x de maandhuur (inclusief eventuele voorschotten/servicekosten) te beschikken. Is dat niet het geval dan is het mogelijk te huren met een garantsteller. In dat geval zal de garantsteller aan deze inkomenseis moeten voldoen.

Je vind de Studio aan de Werner Helmichstraat, Zuilen, Utrecht, Netherlands, 3553JX, The Netherlands  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Utrecht aan de Werner Helmichstraat, Zuilen, Utrecht, Netherlands, 3553JX, The Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Werner Helmichstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Werner Helmichstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Studio Werner Helmichstraat in Utrecht

Prijs – 825.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Werner Helmichstraat, Zuilen, Utrecht, Netherlands, 3553JX, The Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren