West-Kruiskade Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

West-Kruiskade Rotterdam NederlandHet appartement heeft een grote woonkamer van circa 25 m² met een open keuken. De keuken biedt u alle benodigdheden om te koken. In het eetgedeelte van de kamer staat een eettafel voor 4 personen. In het woongedeelte van de kamer staat een comfortabele bank, een fauteuil en een led-tv. De kamer is zeer licht door het grote glas dat aan de zonzijde is gelegen. Door de grote raampartijen heb je perfect zicht op de levendige winkelstraat beneden.

Je vind de Appartement aan de West-Kruiskade Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de West-Kruiskade Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement West-Kruiskade in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement West-Kruiskade in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement West-Kruiskade in Rotterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de West-Kruiskade Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren