West-Kruiskade Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

West-Kruiskade Rotterdam NederlandIndeling:Entree van de studio op de 1e verdieping. De studio is ingericht in Urbanstyle en voorzien van een tweezitsbank en is gelegen aan de voorzijde. De open keuken in hoekopstelling is voorzien van alle gemakken zoals elektrische kookplaat, koelkast en eetbar. Het slaapgedeelte is voorzien van een tweepersoonsbed en kledingkast. De moderne badkamer in lichte kleurstelling is voorzien van een inloopdouche, wastafel met spiegel, designradiator en toilet. De badkamer wordt gedeeld met 1 andere bewoner.

Je vind de Studio aan de West-Kruiskade Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de West-Kruiskade Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio West-Kruiskade in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio West-Kruiskade in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio West-Kruiskade in Rotterdam

Prijs – 1120.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 29

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de West-Kruiskade Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren