West-Peterstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

West-Peterstraat Arnhem Nederland– Geniet van behaaglijke vloerverwarming, slim aangestuurd door CO2-gestuurde ventilatie.- Profiteer van een ultramoderne warmtepomp en zonnepanelen, wat resulteert in een energielabel van A+++.- Het appartement is volledig zelfvoorzienend, inclusief elektriciteit, internet en water, en dat allemaal zonder gas, waardoor het ook nog eens energiezuinig is!- Ontspan op je uitnodigende buitenruimte.- Er zijn twee kamers: een slaapkamer en een ruime werkkamer.- De keuken is voorzien van topapparatuur, zoals een vaatwasser, koelkast, combi oven/magnetron en wasmachine.- Je vindt er een moderne inrichting, inclusief bestek, een televisie en stijlvolle meubels.- Bovendien beschikt dit appartement over een eigen berging in de kelder van het complex, met elektriciteit en verlichting.

Je vind de Appartement aan de West-Peterstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de West-Peterstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement West-Peterstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement West-Peterstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement West-Peterstraat in Arnhem

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de West-Peterstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren