West-Peterstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

West-Peterstraat Arnhem NederlandElk appartement, met een oppervlakte van 60 tot 65 m², biedt:Behaaglijke vloerverwarming met CO2 gestuurde ventilatieEen ultramoderne warmtepomp en zonnepanelen, energielabel A+++Eigen voorzieningen zoals elektriciteit, internet en water (volledig gasloos én energiezuinig!)Een uitnodigende buitenruimteTwee separate slaapkamers en een ruime woonkamerTopapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, combi oven/magnetron en wasmachineEen volledige moderne inrichting, inclusief bestek, een televisie en stijlvolle meubels.Elk appartement beschikt ook over een eigen berging in de kelder van het appartementencomplex. De bergingen zijn uitgerust met elektriciteit en verlichting.

Je vind de Appartement aan de West-Peterstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de West-Peterstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement West-Peterstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement West-Peterstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement West-Peterstraat in Arnhem

Prijs – 1145.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de West-Peterstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren