Westduëlstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Westduëlstraat Rotterdam NederlandNIEUWE. Gerenoveerd en modern gelijkvloers appartement met tuin in aankomend Oud-Charlois. U vindt er een comfortabel en duurzaam huis met een volledig nieuwe inrichting en uitrusting.Perfect gelegen. Nabij Zuiderpark, Winkelcentrum Zuidplein, buurtwinkels, restaurants en openbaar vervoer zoals bushaltes Katendrechtse Lagedijk en tramhalte Dorpsweg. Tevens nabij openbaar vervoer, uitvalswegen en de Maastunnel.Indeling:Begane grond:- Entree/hal met trap naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer- Diepe woonkamer met twee vaste kasten en toegang tot de badkamer- Badkamer met toilet, wastafel en douche (de badkamer biedt tevens toegang tot het balkon aan de achterzijde)- Het balkon is gelegen op het noordwesten en biedt middels een vaste trap toegang tot de achtertuin- Achtertuin is gelegen op het noordwesten

Je vind de Appartement aan de Westduëlstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Westduëlstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Westduëlstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Westduëlstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Westduëlstraat in Rotterdam

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Westduëlstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren