Westeinde DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Westeinde DenHaag NederlandIndeling: Entree trap naar de tweede verdieping voorzijde; entree appartement; ruime woonkamer met open keuken; keuken is voorzien van gasfornuis, afzuigkap, koelkast en magnetron/oven; achter de keuken de badkamer met douche, toilet en wastafel; aparte slaapkamer bereikbaar vanuit de woonkamer

Je vind de Appartement aan de Westeinde DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Westeinde DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Westeinde in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Westeinde in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Westeinde in Den Haag

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 37

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Westeinde DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren