Westeinde in Den Haag via Esteon

WesteindeTE HUUR: 2-kamer appartement! Gelegen in Centrum, Den Haag. Het heeft een totale oppervlakte van 38m2, met 2 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voor een huurprijs van €895,-. Voorzieningen: Balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, internet / TV. Het zal gestoffeerd opgeleverd worden. Een appartement naar jouw wens? Reageer!

Je vind een Appartement Te Huur in Den Haag nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Den Haag aan de Westeinde en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Te Huur in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Te Huur in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Te Huur in Den Haag

Prijs – 895.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 38m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Westeinde

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren