Westerbaenstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Westerbaenstraat DenHaag NederlandGemeenschappelijke entree op de begane grond met de eigen voordeur van het appartement. U komt binnen in de heerlijk lichte en ruime woonkamer van ca.25m2, welke is voorzien van een luxe moderne open keuken met ingebouwde 4-pits gaskookplaat, koelkast met vriezer, vaatwasser, combimagnetron en wasmachine. De slaapkamer (3.87x 1.96) is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Verder beschikt dit fraaie appartement over een moderne badkamer (1.93 x 1.85) met inloopdouche, wastafel met meubel, handdoekradiator en toilet.

Je vind de Appartement aan de Westerbaenstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Westerbaenstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Westerbaenstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Westerbaenstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Westerbaenstraat in Den Haag

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 36

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Westerbaenstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren