Westerplein BerkelenRodenrijs Nederland in BerkelenRodenrijs via Huurflits

Westerplein BerkelenRodenrijs NederlandIn het hart van de Meerpolder ligt het mooie en gezellige winkelcentrum, dat met haar uitgebreide winkelvoorraad een sfeer van ruimte en luxe uitstraalt. Boven dit winkelcentrum zijn comfortabele appartementen gerealiseerd. Het is de ideale locatie voor mensen die willen wonen in een levendige en gezellige stedelijke omgeving, met ruimte, uitzicht en uitgebreide parkeermogelijkheden. Als typische forensengemeente hebben Berkel en Rodenrijs een goede infrastructuur, met aansluitingen op de uitvalswegen naar Rotterdam en Den Haag, busverbindingen en een NS-station.Begane grondBij binnenkomst in de hal bevinden zich de vertrekken, het toilet, de woonkamer met open keuken welke is voorzien van een afzuigkap en gasaansluiting. De twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van het appartement. De badkamer is voorzien van een ligbad, separate douche en wastafel.Alle appartementen zijn bereikbaar via een lift. Alle woningen beschikken over een individuele berging in de onderbouw

Je vind de Appartement aan de Westerplein BerkelenRodenrijs Nederland  te BerkelenRodenrijs nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad BerkelenRodenrijs aan de Westerplein BerkelenRodenrijs Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in BerkelenRodenrijs. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Westerplein in Berkel en Rodenrijs wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Westerplein in Berkel en Rodenrijs – Klik hier

Details van Appartement Westerplein in Berkel en Rodenrijs

Prijs – 1175.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 66

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Westerplein BerkelenRodenrijs Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren