Westhavenplaats Vlaardingen Nederland in Vlaardingen via Huurflits

Westhavenplaats Vlaardingen NederlandDit 2-kamerappartement heeft een ruime woonkamer met open keuken met diverse inbouwapparatuur (4-pits gaskookplaat, koelkast, afzuigkap en vaatwasser). De slaapkamer meet ca 15m2. De badkamer is voorzien van een douche en moderne vloer en wand betegeling. Een gedeeltelijk betegeld toilet, royale hal en voorzieningenruimte maken het geheel af. Het appartement is volledig gerenoveerd en voorzien van dubbel glas. De wanden zijn wit gesausd en in alle vertrekken (met uitzondering van de natte ruimtes) ligt een wit eiken laminaatvloer. Het appartement is met de lift te bereiken.

Je vind de Appartement aan de Westhavenplaats Vlaardingen Nederland  te Vlaardingen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Vlaardingen aan de Westhavenplaats Vlaardingen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Vlaardingen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Westhavenplaats in Vlaardingen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Westhavenplaats in Vlaardingen – Klik hier

Details van Appartement Westhavenplaats in Vlaardingen

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Westhavenplaats Vlaardingen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren