Westkade SasvanGent Nederland in SasVanGent via Huurflits

Westkade SasvanGent NederlandBeschrijvingHalfvrijstaande woning die u aangenaam zal verrassen bij binnenkomst, woning is middels goede afspraken eventueel te huur, mooi gelegen met zicht op het kanaal en de jachthaven, de onderhoudsvrije stadstuin is gelegen op het westen.IndelingBegane grond: gang, woonkamer, keuken, eetkamer, badkamer en een slaapkamer, toegang naar het terras en de onderhoudsvrije tuin.Eerste verdiepingOverloop, twee slaapkamers en een toilet.TuinTuin heeft een aangenaam zonneterras en is onderhoudsvrij.

Je vind de Huurwoning aan de Westkade SasvanGent Nederland  te SasVanGent nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad SasVanGent aan de Westkade SasvanGent Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in SasVanGent. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Westkade in Sas van Gent wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Westkade in Sas van Gent – Klik hier

Details van Huis Westkade in Sas van Gent

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 106

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Westkade SasvanGent Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren