Weteringplein DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Weteringplein DenHaag NederlandAlgemene entree; entree appartement; ruime woonkamer met aansluitend de tuin en open keuken; keuken is voorzien van koelkast, kookplaat, afzuigkap, magnetron en vaatwasser; ruime slaapkamer; badkamer voorzien van douche en wastafel; apart toilet

Je vind de Appartement aan de Weteringplein DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Weteringplein DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Weteringplein in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Weteringplein in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Weteringplein in Den Haag

Prijs – 945.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Weteringplein DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren