Weteringstraat, Nieuwe Pijp, Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1017RN, The Netherlands in Amsterdam via Huurflits

Weteringstraat, Nieuwe Pijp, Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1017RN, The NetherlandsOnze flats voldoen aan al uw dagelijkse woonwensen.Elke flat is gemakkelijk uitgerust met een keuken, inclusief koelkast, vaatwasser, oven / magnetron, kookgerei en borden.Flats bevatten ook een wasmachine, droger en Wi-Fi internet. Elke kamer is volledig ingericht en biedt een comfortabel bed met fris beddengoed en een werkruimte.De omgeving biedt u diverse winkelmogelijkheden en uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer.De huurprijs is inclusief een aanbetaling van nutsvoorzieningen.

Je vind de Kamer aan de Weteringstraat, Nieuwe Pijp, Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1017RN, The Netherlands  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Weteringstraat, Nieuwe Pijp, Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1017RN, The Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Weteringstraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Weteringstraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Kamer Weteringstraat in Amsterdam

Prijs – 972.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 11

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Weteringstraat, Nieuwe Pijp, Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1017RN, The Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren