Weteringstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Weteringstraat Rotterdam NederlandGelegen in Rotterdam Kralingen, in het Erasmus universiteitsgebied, ongeveer 10 minuten fietsen naar de universiteit en Rotterdamse bibliotheek / open markt / toeristische plekken, tram 7 en metro Geadesiaweg zijn beide op 1-5 minuten lopen.

Je vind de Kamer aan de Weteringstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Weteringstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Weteringstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Weteringstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Weteringstraat in Rotterdam

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Weteringstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren