Wethouder Nijhuisstraat in Enschede via Esteon

Wethouder NijhuisstraatWoonruimte te huur in Boswinkel – Stadsveld, Enschede. Vanaf 16-04-2018 komt er een Woonhuis beschikbaar! Het heeft een oppervlakte van 99m2, 4 kamer(s) en 3 slaapkamer(s). Het zal Gestoffeerd opgeleverd worden. De huurprijs is €875,- per maand (exclusief). De borgsom bedraagt €875,-. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

Je vind een Woonruimte te huur in Boswinkel – Stadsveld, Enschede nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Enschede aan de Wethouder Nijhuisstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Boswinkel – Stadsveld, Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Boswinkel – Stadsveld, Enschede – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Boswinkel – Stadsveld, Enschede

Prijs – 875.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 99m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wethouder Nijhuisstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren