Wethouder Nijhuisstraat in Enschede via Esteon

Wethouder NijhuisstraatWoonruimte te huur in Boswinkel – Stadsveld, Enschede. Vanaf 15-11-2018 komt er een Huis met werkenden beschikbaar! Het heeft een oppervlakte van 18m2, 1 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Het zal Gestoffeerd||Kaal opgeleverd worden. De huurprijs is €336,- per maand (exclusief). De borgsom bedraagt €399,-. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

Je vind een Woonruimte te huur in Boswinkel – Stadsveld, Enschede nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Huis met werkenden ligt in de stad Enschede aan de Wethouder Nijhuisstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huis met werkenden in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Boswinkel – Stadsveld, Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Boswinkel – Stadsveld, Enschede – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Boswinkel – Stadsveld, Enschede

Prijs – 336.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wethouder Nijhuisstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren