Wethouder_Nijhuisstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Wethouder_Nijhuisstraat Enschede NederlandEr zijn twee aparte toiletten en badkamers beschikbaar in het huis. Vanuit de keuken boven is ook een dakterras te bereiken.De Universiteit Twente en Saxion Hogeschool zijn beide ongeveer 10 minuten fietsen.

Je vind de Kamer aan de Wethouder_Nijhuisstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Enschede aan de Wethouder_Nijhuisstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Wethouder van Eschstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Wethouder van Eschstraat in Enschede – Klik hier

Details van Kamer Wethouder van Eschstraat in Enschede

Prijs – 450.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wethouder_Nijhuisstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren