Wethouder_Nijhuisstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Wethouder_Nijhuisstraat Enschede NederlandDe kamer is voorzien van laminaat, is 12 m2 en bevindt zich in de wijk Stadsveld.Het studentenhuis is voorzien van een grote keuken, 2 badkamers, een dakterras en wordt gedeeld met 5 andere huurders. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.De Universiteit van Twente, het centrum van Enschede en Saxion Hogeschool bevinden zich op 10 minuten fietsafstand.

Je vind de Kamer aan de Wethouder_Nijhuisstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Enschede aan de Wethouder_Nijhuisstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Wethouder Nijhuisstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Wethouder Nijhuisstraat in Enschede – Klik hier

Details van Kamer Wethouder Nijhuisstraat in Enschede

Prijs – 450.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wethouder_Nijhuisstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren