Wethouder_van_Eschstraat Oss Nederland in Oss via Huurflits

Wethouder_van_Eschstraat Oss NederlandDeze woning is gelegen op de 1ste verdieping. De woning is voorzien van een PVC-vloer en wit spuitwerk op de wanden, wat zorgt voor een volledige en strakke afwerking. Ook ben je voorzien van een ingerichte keuken met diverse inbouwapparatuur, een badkamer met wastafelmeubel, toilet en inloopdouche. En er zijn voldoende aansluitingen voor elektra.Bij deze woning hoort een parkeerplaats op een afgesloten terrein. Afname hiervan is verplicht.Er is een fietsenstalling, en op het buitenterrein vind je ook een gezamenlijk terras.

Je vind de Appartement aan de Wethouder_van_Eschstraat Oss Nederland  te Oss nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Oss aan de Wethouder_van_Eschstraat Oss Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Oss. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wethouder van Eschstraat in Oss wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wethouder van Eschstraat in Oss – Klik hier

Details van Appartement Wethouder van Eschstraat in Oss

Prijs – 835.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 48

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wethouder_van_Eschstraat Oss Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren