Wethouder_van_Eschstraat Oss Nederland in Oss via Huurflits

Wethouder_van_Eschstraat Oss NederlandDeze studio is gelegen op de begane grond en heeft een woonoppervlakte van 34m². De woning is voorzien van een PVC-vloer en wit spuitwerk op de wanden, wat zorgt voor een volledige en strakke afwerking. Ook ben je voorzien van een ingerichte keuken met diverse inbouwapparatuur, een badkamer met wastafelmeubel, toilet en inloopdouche. En er zijn voldoende aansluitingen voor elektra.

Je vind de Studio aan de Wethouder_van_Eschstraat Oss Nederland  te Oss nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Oss aan de Wethouder_van_Eschstraat Oss Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Oss. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Wethouder van Eschstraat in Oss wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Wethouder van Eschstraat in Oss – Klik hier

Details van Studio Wethouder van Eschstraat in Oss

Prijs – 727.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 34

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wethouder_van_Eschstraat Oss Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren