Wethouder_Wierdelsstraat Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Wethouder_Wierdelsstraat Amsterdam NederlandDeze kamer biedt een comfortabel bed, een kast met genoeg ruimte om al je spullen op te bergen, je eigen bureau om rustig te lezen, studeren of werken, en wat je ook meeneemt om er je eigen kamer van te maken!In de omgeving zijn gratis parkeerplaatsen te vinden.

Je vind de Kamer aan de Wethouder_Wierdelsstraat Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Wethouder_Wierdelsstraat Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Wethouder Wierdelsstraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Wethouder Wierdelsstraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Kamer Wethouder Wierdelsstraat in Amsterdam

Prijs – 650.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wethouder_Wierdelsstraat Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren