Wevershoekstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Wevershoekstraat Rotterdam NederlandLet op:Wij nemen alleen bezichtigingsaanvragen in behandeling die voldoen aan de gestelde eisen en voorzien zijn van alle gewenste documenten. We hebben even tijd nodig om uw documenten door te nemen.Als u in loondienst bent, stuur ons dan:- Kopie identiteitsbewijs- Arbeidscontract- 3 recente salarisstroken- Werkgeversverklaring (indien aanwezig)Bent u zelfstandige, stuur ons dan:- Kopie identiteitsbewijs- Bewijs van inkomen (bankafschriften)- KVK-uittreksel (KvK)- Jaarcijfers van de afgelopen 3 jaarAls je student bent, stuur ons dan:- Kopie identiteitsbewijs- Schoolregistratie- Documenten van uw garantsteller (kopie identiteitsbewijs, bewijs van tewerkstelling/inkomen, eventueel KVK-uittreksel)Dit appartement van 48m2 heeft 1 slaapkamer en 1 woonkamer. Het metrostation Zuidplein is op loopafstand, evenals winkels en allerlei voorzieningen. Voor de zon hoef je de deur niet uit, want het appartement beschikt over een heerlijk balkon.Bijzonderheden:Exclusief nutsvoorzieningen, tv en internetEen badkamerBalkonRestaurants, winkels, park en meer op loopafstandGelegen nabij openbaar vervoer en uitvalswegen

Je vind de Appartement aan de Wevershoekstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Wevershoekstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wevershoekstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wevershoekstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Wevershoekstraat in Rotterdam

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 48

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wevershoekstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren