Wezenstraat DenHelder Nederland in DenHelder via Huurflits

Wezenstraat DenHelder NederlandBijgaande grond: gang en een ruime woonkamer met luxe open keuken voorzien van alle inbouw apparaten zoals: kookplaat, koelkast, oven, afzuigkap, vaatwasser en eettafel. Tevens is de woning voorzien van een mooie laminaatvloer.Trap naar de 1e verdieping grote gang, badkamer, aparte toilet en 3 slaapkamers.In de buurt bevinden zich veel leuke winkels, supermarkt, restaurantjes en in slechts 4 minuten lopen bent u op het station.

Je vind de Huurwoning aan de Wezenstraat DenHelder Nederland  te DenHelder nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad DenHelder aan de Wezenstraat DenHelder Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in DenHelder. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Wezenstraat in Den Helder wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Wezenstraat in Den Helder – Klik hier

Details van Huis Wezenstraat in Den Helder

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 82

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wezenstraat DenHelder Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren