Wichard_van_Pontlaan Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Wichard_van_Pontlaan Arnhem NederlandRuim 3-kamer appartement, 2 slaapkamers, moderne open keuken voorzien van een kookeiland met 5-pits gasfornuis, oven, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en een groot werkblad. De badkamer is ruim en heeft een ligbad, wastafel en de aansluiting voor de wasmachine. De woonkamer is zeer ruim en licht. Deze ruimte is voorzien van grote raampartijen en een deur die toegang biedt tot het zonnige inpandige balkon dat is gelegen op het zuidwesten.

Je vind de Appartement aan de Wichard_van_Pontlaan Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Wichard_van_Pontlaan Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wichard van Pontlaan in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wichard van Pontlaan in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Wichard van Pontlaan in Arnhem

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wichard_van_Pontlaan Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren