Wierdensestraat Almelo Nederland in Almelo via Huurflits

Wierdensestraat Almelo NederlandVolledig gemeubileerde studio in het centrum van Almelo. De studio ligt op loopafstand van diverse voorzieningen. Het station en de bushaltes bevinden zich op 200 meter van het gebouw en het centrum ligt op 500 meter afstand. Door de centrale ligging is het gebouw goed bereikbaar per trein, bus, auto of fiets.

Je vind de Studio aan de Wierdensestraat Almelo Nederland  te Almelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Almelo aan de Wierdensestraat Almelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Almelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Wierdensestraat in Almelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Wierdensestraat in Almelo – Klik hier

Details van Studio Wierdensestraat in Almelo

Prijs – 690.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wierdensestraat Almelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren