Wieringerstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Wieringerstraat Rotterdam NederlandIndeling:Begane grond;Entree met bellentableau en brievenbussen en trap naar de verdieping en de kelder3e verdieping;De hal geeft u toegang tot alle nagenoeg alle vertrekken in het appartementDe hal met meterkast, geeft toegang tot de heerlijk ruime woonkamer van circa 30 m2, groot genoeg voor een complete zit- en eethoek, ofwel een tweede slaapvertrekVia de woonkamer heeft u toegang tot de keuken en het balkon aan de achterzijdeDe heerlijk lichte slaapkamer aan de voorzijde is circa 9 m2De keuken is voorzien van een keukenblok met gaskookplaat met afzuigkap, onder het aanrecht wasmachine en koelkast met vriesvakDe woning heeft een nieuwe tot het plafond betegelde moderne badkamer met inloop douche, wastafel en toilet.

Je vind de Appartement aan de Wieringerstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Wieringerstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wieringerstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wieringerstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Wieringerstraat in Rotterdam

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wieringerstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren