Wijnhaven Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Wijnhaven Rotterdam NederlandHet is schitterend wonen in dit luxe 2-kamer appartement, gelegen op de 3e verdieping van het stijlvolle complex “De Casanova”. Het appartementencomplex ligt middenin het oude Wijnhavengebied in het centrum van Rotterdam met haar diversiteit aan leuke trendy uitgaan-en eetgelegenheden.Indeling begane grond: Centrale afgesloten entree, statige ontvangsthal met brievenbussen en intercom met videofoon, twee liftinstallaties en de toegang tot het trappenhuis en gemeenschappelijke fietsenberging.

Je vind de Appartement aan de Wijnhaven Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Wijnhaven Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wijnhaven in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wijnhaven in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Wijnhaven in Rotterdam

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wijnhaven Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren