Wilgenhoek CapelleaandenIJssel Nederland in CapelleaandenIJssel via Huurflits

Wilgenhoek CapelleaandenIJssel Nederland5 volledig gemeubileerde kamers te huur beschikbaar! Inschrijven is mogelijk bij een verblijf langer dan 6 maanden. Dit appartement van 105 m2 is gelegen in de wijk Capelle, nabij de Erasmus universiteit en treinstation Rotterdam Alexander. De reistijd naar de universiteit en het stadscentrum is ongeveer 10-15 minuten met de fiets of het openbaar vervoer.Alle slaapkamers hebben een bed, een bureau, een boekenplank en een kledingkast. De keuken is voorzien van alle belangrijke apparaten: vaatwasser, koelkast/vriezer, magnetron/oven en wasmachine. De woning is zeer licht door de grote raampartijen aan alle zijden van het appartement. De huurprijs is inclusief alle voorschotten voor nutsvoorzieningen en toeslagen.

Je vind de Kamer aan de Wilgenhoek CapelleaandenIJssel Nederland  te CapelleaandenIJssel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad CapelleaandenIJssel aan de Wilgenhoek CapelleaandenIJssel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in CapelleaandenIJssel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Wilgenhoek in Capelle aan den IJssel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Wilgenhoek in Capelle aan den IJssel – Klik hier

Details van Kamer Wilgenhoek in Capelle aan den IJssel

Prijs – 899.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wilgenhoek CapelleaandenIJssel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren