Wilhelminalaan Valkenburg Nederland in Valkenburg via Huurflits

Wilhelminalaan Valkenburg NederlandDe studio heeft een woon/slaapkamer met openkeuken en een separaat gelegen badkamer.De keukenblok is voorzien van een ijskast, een spoelbak en een 2 pits elektrische kookplaat. Tevens is er een aansluiting voor een wasmachine.De badkamer is uitgerust met een wastafel, toilet en een douchecabine met massagedouche

Je vind de Studio aan de Wilhelminalaan Valkenburg Nederland  te Valkenburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Valkenburg aan de Wilhelminalaan Valkenburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Valkenburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Wilhelminalaan in Valkenburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Wilhelminalaan in Valkenburg – Klik hier

Details van Studio Wilhelminalaan in Valkenburg

Prijs – 500.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wilhelminalaan Valkenburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren