Wilhelminapark Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Wilhelminapark Tilburg NederlandHet appartement is gerealiseerd in een prachtig authentiek herenhuis in het centrum van Tilburg.De eigenaar van deze prachtige woning heeft bij de renovatie van dit unieke woonobject veel aandacht besteed aan het terugbrengen van originele details. De woning is afgewerkt met hoogwaardige materialen en mooie details. Tevens zijn alle appartementen voorzien van een uiterst duurzame PVC vloerafwerking. Dit alles resulteert in weinig opstartkosten voor de toekomstige bewoner(s).De keuken is voorzien van een combi-oven, greeploze keukenkasten, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak en afzuigkap.De ramen zijn afgewerkt met Luxaflex.Badkamer:Moderne badkamer, welke is voorzien van een douche, wastafel, spiegel, wasmachine aansluiting, mechanische afzuiging en toilet.Slaapkamer:Grote slaapkamer beschikbaar, ook met duurzame PVC vloerafwerking.

Je vind de Appartement aan de Wilhelminapark Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Wilhelminapark Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wilhelminapark in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wilhelminapark in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Wilhelminapark in Tilburg

Prijs – 1230.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 81

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wilhelminapark Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren