Wilhelminapark Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Wilhelminapark Tilburg NederlandIndeling; gezamenlijke entree met toegang tot de woningen in het complex via een galerij. We betreden het appartement in de woonkamer met open keuken op de begane grond. De keuken is voorzien afzuigkap, spoelbak en voldoende kastruimte. Overige apparatuur plaatst u zelf. Vanuit de woonkamer bereikt u de badkamer met douche, toilet en wastafel. Via een vaste trap bereikt u de eerste verdieping (vide). Op deze ruimte kunt de woonkamer creëren of een slaapkamer. Vanuit hier heeft nogmaals toegang tot een tweede vide met laag plafond. U kunt hier eventueel een slaapgedeelte maken.

Je vind de Appartement aan de Wilhelminapark Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Wilhelminapark Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wilhelminapark in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wilhelminapark in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Wilhelminapark in Tilburg

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wilhelminapark Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren