Wilhelminapark Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Wilhelminapark Tilburg NederlandDe gemeenschappelijke entree is vanaf de straat goed bereikbaar, ook voor rolstoelen etc. In de gang geven de trap en lift gemakkelijk toegang tot de bovenwoningen.Alle appartementen zijn voorzien van een intercom met videofoon, zodat bewoners goed kunnen zien wie er voor de deur staat.De woonoppervlakte van de appartementen varieert van 50 tot 75 m2 en zijn zonder drempels (behalve de badkamer) goed bereikbaar. Elk appartement is ontworpen met luxe afwerking en aparte toiletten, de badkamer met inloopdouche is toegankelijk vanuit de slaapkamer. De vloer is voorzien van een onderhoudsarme PVC vloer in het visgraatmotief met de uitstraling van een klassieke houten vloer.De wanden en plafonds zijn gestuukt in verschillende witte tinten, zorgvuldig op elkaar afgestemd om een gezellige sfeer te creëren. De luxe keuken met lichte kasten en een composiet aanrechtblad is goed uitgerust met inductie, koel/vriescombinatie, vaatwasser, combi-oven.

Je vind de Appartement aan de Wilhelminapark Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Wilhelminapark Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wilhelminapark in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wilhelminapark in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Wilhelminapark in Tilburg

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wilhelminapark Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren