Wilhelminasingel Weert Nederland in Weert via Huurflits

Wilhelminasingel Weert NederlandZo beschikt het appartement over een volwaardige slaapkamer en een hobby-/studeerruimte en is het voorzien van een nette PVC-vloer. Ook de muren zijn al voor je geschilderd en hier hoef je niets meer aan te doen. De keuken is compleet ingericht met moderne inbouwapparatuur en de badkamer is luxe afgewerkt met een douchewand en een wastafelmeubel. In de badkamer bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine.In het gezamenlijke souterrain heeft ieder appartement een separate berging.Je hoeft alleen maar je meubels neer te zetten en je bent klaar! Wie wil dat nou niet? Bijzonderheden- Huurperiode: minimaal 1 jaar- Huurprijs en ingangsdatum zijn onder voorbehoud- Indien de vertrekkende huurder zaken ter overname aanbiedt, wordt dit bij de toewijzing kenbaar gemaakt.

Je vind de Appartement aan de Wilhelminasingel Weert Nederland  te Weert nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Weert aan de Wilhelminasingel Weert Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Weert. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wilhelminasingel in Weert wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wilhelminasingel in Weert – Klik hier

Details van Appartement Wilhelminasingel in Weert

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 19

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wilhelminasingel Weert Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren