Wilhelminastraat Breda Nederland in Breda via Huurflits

Wilhelminastraat Breda NederlandDeze prachtig gerenoveerde studio is gelegen in een volledig gerenoveerde winkel tegenover de Parkstraat. Dit is een woning op de eerste verdieping met uitzicht op het Wilhelminapark. Via de woonkamer komt u in de badkamer en toilet. Luxe keuken met granieten werkblad.

Je vind de Studio aan de Wilhelminastraat Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Breda aan de Wilhelminastraat Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Wilhelminastraat in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Wilhelminastraat in Breda – Klik hier

Details van Studio Wilhelminastraat in Breda

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wilhelminastraat Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren