Wilhelminastraat Breda Nederland in Breda via Huurflits

Wilhelminastraat Breda NederlandDe kamer is gelegen in een klein complex op de tweede verdieping. De gezamenlijk entree geeft toegang tot de vertrekken. De kamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De kamer is voorzien van een laminaatvloer en 2 ramen. De kamer is voorzien van een eigen wastafel en een inbouwkast over de hele breedte.De keuken is gelegen op de eerste verdieping. De keuken is voorzien van een grote koel,-vrieskast en gaskookplaat. Er staat ook een magnetron en een kleine tafel. De badkamer is voorzien van een wastafel en douche. Het toilet is apart. Er is ook een opbergkast en een wasmachine aanwezig om gebruik van te maken.Voor je fiets kun je gebruik maken van de gezamenlijke afgesloten stalling tegenover de woning. Parkeren kan voor de deur middels een vergunning of betaald.

Je vind de Kamer aan de Wilhelminastraat Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Breda aan de Wilhelminastraat Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Wilhelminastraat in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Wilhelminastraat in Breda – Klik hier

Details van Kamer Wilhelminastraat in Breda

Prijs – 450.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wilhelminastraat Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren