Wilhelminastraat DenHelder Nederland in DenHelder via Huurflits

Wilhelminastraat DenHelder NederlandDe bereikbaarheid van de woning is redelijk tot goed, met tal van voorzieningen in de nabijheid. U bevindt zich op loopafstand van het centrum van Den Helder, een supermarkt en een treinstation. Bovendien is de dichtstbijzijnde uitvalsweg binnen 45 minuten te bereiken.De indeling van de woning omvat vier kamers, waarvan 3 slaapkamers. De woning is beschikbaar voor verhuur voor een minimale periode van 12 maanden en maximaal 24 maanden. Bij geschiktheid kan de huurovereenkomst voor onbepaalde tijd worden verlengd.

Je vind de Appartement aan de Wilhelminastraat DenHelder Nederland  te DenHelder nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHelder aan de Wilhelminastraat DenHelder Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHelder. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Wilhelminastraat in Den Helder wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Wilhelminastraat in Den Helder – Klik hier

Details van Huis Wilhelminastraat in Den Helder

Prijs – 951.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 100

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wilhelminastraat DenHelder Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren