Wilhelminastraat Emmen Nederland in Emmen via Huurflits

Wilhelminastraat Emmen NederlandEen prachtig appartement (opgeleverd in 2021), gelegen in het centrum van Emmen met een gunstige ligging ten opzichte van het openbaar vervoer en het winkelcentrum. Tevens beschikt het appartementencomplex over een afgesloten fietsenberging.Het appartement is gelegen op de begane grond, is circa 64m2 groot, beschikt over een woonkamer, een slaapkamer, een open keuken met inbouwapparatuur en een moderne badkamer met wc.Het appartement is voorzien van driedubbelglas en heeft een A++ energielabel

Je vind de Appartement aan de Wilhelminastraat Emmen Nederland  te Emmen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Emmen aan de Wilhelminastraat Emmen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Emmen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wilhelminastraat in Emmen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wilhelminastraat in Emmen – Klik hier

Details van Appartement Wilhelminastraat in Emmen

Prijs – 930.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 64

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wilhelminastraat Emmen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren