Wilhelminastraat Epen Nederland in Epen via Huurflits

Wilhelminastraat Epen NederlandHet appartement is gelegen op de begane grond . Bij binnenkomst via de entree, een L-vormige gang, bevindt zich de CV – wasruimte, 2 inbouw -bergkasten en het toilet.De woonkamer met gedeeltelijk afgescheiden keuken is geheel voorzien van een parket vloer.De keuken is voorzien van een koelkast, een combioven, een gaskookplaat, een spoelbak en een afzuigkap.Via de schuifpui is het betegeld terras / tuin bereikbaar. De tuin/ terras heeft veel privacy en is voorzien van een zonwering.

Je vind de Appartement aan de Wilhelminastraat Epen Nederland  te Epen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Epen aan de Wilhelminastraat Epen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Epen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wilhelminastraat in Epen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wilhelminastraat in Epen – Klik hier

Details van Appartement Wilhelminastraat in Epen

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 72

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wilhelminastraat Epen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren