Wilhelminastraat Sittard Nederland in Sittard via Huurflits

Wilhelminastraat Sittard NederlandKamers (12-20 m2) beschikbaar in een monumentaal pand uit de jaren 30 gelegen aan de Wilhelminastraat te Sittard. De locatie van het pand is schuin tegenover het station en op loopafstand van het centrum. Alle voorzieningen liggen binnen direct handbereik.De kamer is per direct beschikbaarBeschikt over eigen keukenblokHet sanitair wordt gedeeld met drie andere bewoners van het pand.Wasmachine(s) aanwezig in de kelder van het complexEr is een kleine parkeervoorziening op eigen terrein bij het pand en een garage voor fietsen.

Je vind de Kamer aan de Wilhelminastraat Sittard Nederland  te Sittard nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Sittard aan de Wilhelminastraat Sittard Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Sittard. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Wilhelminastraat in Sittard wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Wilhelminastraat in Sittard – Klik hier

Details van Kamer Wilhelminastraat in Sittard

Prijs – 300.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wilhelminastraat Sittard Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren