Wilhelminastraat Sittard Nederland in Sittard via Huurflits

Wilhelminastraat Sittard NederlandBegane grondDe gemeenschappelijke entree bevindt zich op de begane grond, waar zich het bellentableau, brievenbussen, liftinstallatie en trappenhuis bevinden.IngangBij binnenkomst van het appartement komt u in de ruime hal die toegang biedt tot de woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, toilet en berging.De meterkast en de ruimte met de opstelling van de cv-installatie bevinden zich buiten het appartement naast de voordeur.HuiskamerDe ruime woonkamer heeft een semi-open verbinding met de keuken, waardoor koken en wonen in dit appartement in elkaar overlopen. De woonkamer heeft mooie, grote raampartijen waardoor de kamer veel lichtinval heeft. Vanuit de woonkamer zijn tevens de twee balkons bereikbaar.KeukenDe keuken heeft een hoekopstelling en is netjes afgewerkt. De keuken is voorzien van een dubbele spoelbak en een afzuigkap. Vanuit de keuken is de serre bereikbaar.Slaapkamer 1Deze slaapkamer bevindt zich in de hal en is circa 13 m2. Vanuit deze slaapkamer is tevens het balkon bereikbaar.Slaapkamer 2De tweede slaapkamer bevindt zich eveneens in de hal en is circa 9 m2.BadkamerDe badkamer, circa 5 m2, is geheel betegeld in witte kleurstelling en is voorzien van een ligbad, douche en wastafel.Toiletruimte Het aparte toiletkamer is gelegen in de hal en heeft een toilet en een wastafel.BalkonHet appartement heeft twee ruime balkons die toegankelijk zijn vanuit de woonkamer en de master bedroom.SerreDit appartement heeft een serre van 18 m2 welke gebruikt kan worden als extra (hobby)kamer.opslagruimteEr is een aparte berging in het appartement. Dit biedt de woning voldoende extra opbergmogelijkheden en tevens is daar de aansluiting voor de wasmachine gesitueerd.Parkeren/opslagDe bewoners kunnen parkeren op de parkeerplaats op de binnenplaats van het complex. Deze is voor het publiek afgesloten door middel van een slagboom. Tevens beschikt het appartement over een separate berging in de onderbouw van het gebouw.

Je vind de Appartement aan de Wilhelminastraat Sittard Nederland  te Sittard nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Sittard aan de Wilhelminastraat Sittard Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Sittard. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wilhelminastraat in Sittard wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wilhelminastraat in Sittard – Klik hier

Details van Appartement Wilhelminastraat in Sittard

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 106

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wilhelminastraat Sittard Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren