Willem Beukelszstraat, Spangen, Delfshaven, Rotterdam, South Holland, Netherlands, 3027CL, The Netherlands in Rotterdam via Huurflits

Willem Beukelszstraat, Spangen, Delfshaven, Rotterdam, South Holland, Netherlands, 3027CL, The NetherlandsDit is een moderne en ruime kamer in Rotterdam met een eigen balkon. Gunstig gelegen op slechts 15 minuten fietsen van het stadscentrum en op slechts 3 minuten lopen van het Marconiplein, heeft dit appartement alles wat u nodig heeft zeer dichtbij. De leefruimte is voorzien van een comfortabel bed, veel opbergruimte inclusief een kleerkast en heeft zeer grote ramen die een lichte en lichte leefruimte creëren. Het appartement is voorzien van vaatwasser, wasmachine en wasdroger. De gemeenschappelijke ruimtes worden gedeeld met 4 medebewoners.

Je vind de Kamer aan de Willem Beukelszstraat, Spangen, Delfshaven, Rotterdam, South Holland, Netherlands, 3027CL, The Netherlands  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Willem Beukelszstraat, Spangen, Delfshaven, Rotterdam, South Holland, Netherlands, 3027CL, The Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Willem Beukelszstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Willem Beukelszstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Willem Beukelszstraat in Rotterdam

Prijs – 449.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 14

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willem Beukelszstraat, Spangen, Delfshaven, Rotterdam, South Holland, Netherlands, 3027CL, The Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren