Willem Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Willem Tilburg NederlandMooi licht appartement gelegen op een toplocatie in het centrum van Tilburg in een prachtige straat. De straat ligt tussen het winkelcentrum en het centraal station in en kenmerkt zich door vele oude karakteristieke panden.Indeling; gezamenlijke entree met trapopgang naar de eerste verdieping. U betreedt de woning in de woonkamer gesitueerd aan de voor- / straatzijde. De woonkamer is heerlijk licht door de grote ramen, deels met glas-in-lood. De open keuken is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-magnetron.De woonkamer is langwerpig en goed op te delen in een eetgedeelte en een woongedeelte.Aan de achterzijde bevindt zich het sanitair met keurige douche, wastafel, wasmachine aansluitingen en toilet. Daarnaast bevindt zich de slaapkamer met raam.De woning is gestoffeerd middels laminaatvloer.

Je vind de Appartement aan de Willem Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Willem Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Willem in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Willem in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Willem in Tilburg

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 46

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willem Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren