Willem van Noortstraat in Utrecht via Esteon

Willem van NoortstraatWoonhuis te huur in Noordoost! Het heeft een oppervlakte van 106m2 en zal gemeubileerd opgeleverd worden. De woning bestaat uit 5 kamer(s) en 4 slaapkamer(s). Voorzieningen: Tuin, aparte WC, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, vaatwasmachine. De huurprijs is €1.895,- per maand met een borgsom van €1.895,-. Is dit de perfecte woning voor jou?

Je vind een 5-kamer woonhuis te huur in Utrecht nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Utrecht aan de Willem van Noortstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 5-kamer woonhuis te huur in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over 5-kamer woonhuis te huur in Utrecht – Klik hier

Details van 5-kamer woonhuis te huur in Utrecht

Prijs – 1895.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 106m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willem van Noortstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren