Willem_Barendszoonstraat Vlaardingen Nederland in Vlaardingen via Huurflits

Willem_Barendszoonstraat Vlaardingen NederlandRegelmatig boven en beneden appartementen beschikbaar* tussen 300 en 400 euro per maand* gratis parkerenDeze karakteristieke woningen in de wijk Oostwijk zijn goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt zoals winkelcentrum en openbaar vervoer. Het centrum van Vlaardingen is goed bereikbaar met de fiets en een treinstation is op loopafstand. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving slechts 2 minuten rijden.

Je vind de Appartement aan de Willem_Barendszoonstraat Vlaardingen Nederland  te Vlaardingen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Vlaardingen aan de Willem_Barendszoonstraat Vlaardingen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Vlaardingen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Willem Barendszoonstraat in Vlaardingen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Willem Barendszoonstraat in Vlaardingen – Klik hier

Details van Appartement Willem Barendszoonstraat in Vlaardingen

Prijs – 400.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willem_Barendszoonstraat Vlaardingen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren