Willem_Barentszstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Willem_Barentszstraat Utrecht NederlandDit appartement is gelegen in de “Zeeheldenbuurt” om de hoek van het Voorveldse Polderpark en het Wilhelminapark. U kunt hier heerlijk wandelen en sporten. Als je de straat uitloopt ben je vlakbij de bushalte, met een reguliere bus die je in 5 minuten naar het centrum brengt. Ook met de fiets ben je binnen 10 minuten in het centrum. Boodschappen doe je in de leuke winkelstraten zoals de Biltstraat en Burgemeester Reigerstraat. Op fiets- en loopafstand zijn vele restaurants, coffeeshops en speciaalzaken te bereiken.

Je vind de Appartement aan de Willem_Barentszstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Willem_Barentszstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Willem Barentszstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Willem Barentszstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Willem Barentszstraat in Utrecht

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 87

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willem_Barentszstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren