Willem_Barentzstraat Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Willem_Barentzstraat Eindhoven NederlandIndeling:Begane grond:Centrale entree met brievenbussen en bellentableau. Onder het complex bevindt zich een parkeergarage en in de onderbouw bevinden zich tevens de fietsenberging en de gezamenlijke berging. Gratis parkeermogelijkheden in de straat.Eerste verdieping:Portaal met meterkast.Binnenkomst in hal met toegang tot de badkamer en woonkamer. De lichte woonkamer, voorzien van intercominstallatie en laminaatvloer, heeft een hoog plafond en grote raampartijen die voor veel natuurlijke lichtinval zorgen. Raam met draai/kiep mechanisme.Open keuken met spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en diverse onder- en bovenkasten.De slaapkamer is te betreden via de woonkamer en is voorzien van laminaatvloer en een groot raam met draai/kiep mechanisme.De gedeeltelijk betegelde badkamer is voorzien van een wastafel, douchecabine met thermostaatkraan en toilet.Aparte ruimte met cv-ketel en aansluitingen voor wasapparatuur.

Je vind de Appartement aan de Willem_Barentzstraat Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Willem_Barentzstraat Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Willem Barentzstraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Willem Barentzstraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Willem Barentzstraat in Eindhoven

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willem_Barentzstraat Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren