Willem_Beukelszoonplein DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Willem_Beukelszoonplein DenHaag NederlandGehele appartement is voorzien van een laminaatvloer. Het appartement heeft veel lichtinval. Verwarming d.m.v. CV. Het appartement heeft dubbel glas. Absoluut gesitueerd in een van de leukste wijken van Den Haag.Indeling:-Woonkamer ca. 5.58×4.95 -Open keuken voorzien van gasfornuis, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser-Slaapkamer ca. 3.95×3.00-Badkamer voorzien van toilet, douche en wastafelLigging in een van de leukste wijken van Den Haag.Gemeenschappelijke wasmachine en droger aanwezig.Moderne afwerking.Hoge plafonds.Prachtige keuken.

Je vind de Appartement aan de Willem_Beukelszoonplein DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Willem_Beukelszoonplein DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Willem Beukelszoonplein in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Willem Beukelszoonplein in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Willem Beukelszoonplein in Den Haag

Prijs – 910.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willem_Beukelszoonplein DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren