Willem_Beukelszstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Willem_Beukelszstraat Rotterdam NederlandGunstig gelegen op slechts 15 minuten fietsen van het stadscentrum en op slechts 3 minuten lopen van het Marconiplein, heeft dit appartement alles wat u nodig heeft zeer dichtbij. De woonruimte zal voorzien zijn van een comfortabel bed, veel opbergruimte waaronder een kledingkast en heeft zeer grote ramen die een lichte en lichte leefruimte creëren. Het appartement beschikt over vaatwasser, wasmachine en droger. De gemeenschappelijke ruimtes worden gedeeld met 4 andere huurders.

Je vind de Kamer aan de Willem_Beukelszstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Willem_Beukelszstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Willem Beukelszstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Willem Beukelszstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Willem Beukelszstraat in Rotterdam

Prijs – 399.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 9

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Willem_Beukelszstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren